donderdag 17 oktober 2013

Sacha de Boer reikt Televizier-Ring uit


Sacha de Boer reikt Televizier-Ring uit

Sacha de Boer maakt vrijdag de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2013 bekend. Sacha, die zich nu op haar carrière als fotografe heeft gestort, vindt het een grote eer om de publieksprijs te overhandigen.

“Als voormalig nieuwsbrenger is het heel bijzonder om straks een bericht te mogen brengen waarvan je weet dat drie groepen programmamakers niet kunnen wachten tot je Het Nieuws vertelt", vertelt de voormalige nieuwslezeres. "Ook weleens leuk om met een bericht een aantal mensen héél gelukkig te maken!”

Dit jaar zijn Divorce (RTL4), Flikken Maastricht (TROS) en Wie is de Mol? (AVRO) genomineerd door de kijker.

Ook Jan Taminiau, Monic Hendrickx en Susan Visser mogen een award uitreiken.

De presentatie van het Gala, vridjag te zien op Nederland 1, is in handen van Kim-Lian van der Meij.

Sacha de Boer reikt vrijdagavond de Gouden Televizier-Ring uit. Dat heeft de AVRO vandaag laten weten. De Boer vindt het een grote eer om de prijs uit te reiken aan Divorce, Flikken Maastricht of Wie is de Mol. “Als voormalig nieuwsbrenger is het heel bijzonder om straks een bericht te mogen brengen waarvan je weet dat drie groepen programmamakers niet kunnen wachten tot je Het Nieuws vertelt. Ook weleens leuk om met een bericht mensen héél gelukkig te maken!”

Het Gouden Televizier-Ring Gala is er wederom in geslaagd om enkele hoofdrolspelers van het afgelopen tv-jaar te strikken voor een uitreiking. Zo zal onder meer topontwerper Jan Taminiau een award uitreiken. Zijn creaties voor koningin Máxima tijdens de inhuldiging gingen de hele wereld over.

Gouden Kalf-winnares Monic Hendrickx (Penoza) en Gouden Televizier-Ring winnares Susan Visser (Gooische Vrouwen) krijgen ook een rol tijdens één van de uitreikingen. Overige uitreikers worden nog even stil gehouden tot aan het gala.

Sacha de Boer mag vrijdagavond bekendmaken wie dit jaar de felbegeerde Televizier Ring wint.

De voormalig presentatrice van het Achtuur journaal zal tijdens het Televizier Gala de prijs uitreiken.

Sacha is erg vereerd: "Als voormalig nieuwsbrenger is het heel bijzonder om straks een bericht te mogen brengen waarvan je weet dat drie groepen programmamakers niet kunnen wachten tot je 'Het Nieuws' vertelt. Ook weleens leuk om met een bericht een aantal mensen héél gelukkig te maken!"

De drie genomineerden zijn: het programma Wie is de Mol? de RTL4-serie Divorce en de serie Flikken Maastricht.

Het Televizier Gala, dat gepresenteerd wordt door Kim-Lian van der Meij, is vrijdagavond 18 oktober 2013 live te volgen op Nederland 1.

Sacha de Boer lanceert fotokookboek

Ze is nog maar een paar maandjes weg bij het NOS Journaal, maar laat nu alweer van zich horen. Dit keer als fotograaf. Sacha de Boer presenteerde vandaag een kookboek waar zij de foto's voor maakte.

Ze maakte het boek Down to Earth samen met sterrenchef Jacob-Jan Boerma van restaurant De Leest in Vaassen. Vandaag vond in datzelfde restaurant de presentatie van het boek plaats, zo meldt RTL Boulevard. In het boek staan eenvoudige gerechten die zo uit de Hollandse natuur te halen zijn.

Sacha de Boer maakte daarom niet alleen foto's van de gerechten, maar ook van Nederlands natuurschoon. Sacha : 'Als Jacob-Jan op zijn knieen in de moestuin ligt, doe ik de fotografie. We laten zien hoe je bij wijze van spreken uit de berm heerlijk eten kunt halen.'

Sacha de Boer was 19 jaar lang nieuwslezer, onder andere bij het AT5 Nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten