woensdag 19 oktober 2011

Annechien Steenhuizen nieuwe collega Sacha de Boer bij NOS Journaal


Annechien Steenhuizen nieuwe collega Sacha de Boer bij NOS Journaal.

Met het vertrek van Eva Jinek bij NOS Nieuws is er ook ruimte gekomen bij het NOS Journaal. Annechien Steenhuizen neemt haar plek over, zij zal vanaf 1 oktober vooral de dagjournaals en het 18.00 Uur Journaal voor haar rekening nemen. Ze was tot nu toe te zien bij NOS op 3.

Annechien Steenhuizen, de nieuwe collega van Sacha de Boer: “Ik heb de afgelopen jaren met enorm veel plezier bij NOS op 3 gewerkt, waar ik naast presentatie ook volop in de redactie meedraaide. Het verschil met het NOS Journaal zit vooral in het feit dat er veel meer uitzendingen zijn en ik dus veel vaker zal presenteren. Ook hier ben je als presentator nauw betrokken bij het journalistieke redactiewerk. Die combinatie maakt het werk zo interessant.”

Met de komst van Annechien Steenhuizen bestaat de vaste presentatieploeg van het NOS Journaal uit negen personen: Sacha de Boer, Astrid Kersseboom, Jeroen Overbeek, Annechien Steenhuizen, Jeroen Tjepkema, Rob Trip, Simone Weimans, Rik van de Westelaken en Herman van der Zandt.

Annechien Steenhuizen startte haar journalistieke loopbaan in 1999. Ze begon bij RTL als redacteur en stapte in 2002 over naar RTV Utrecht als presentator. In 2008 werkte ze een aantal maanden als Jakhals bij De Wereld Draait Door en begin 2009 kwam ze terecht bij NOS op 3, toen nog het NOS Journaal op 3. En nu wordt ze de nieuwe collega van Sacha de Boer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten