zondag 11 december 2011

Sacha de Boer en Rick Nieman Societyvrouw en Societyman van het jaar 2011


Rick Nieman en Sacha de Boer zijn uitgeroepen tot Societyman en Societyvrouw van het jaar 2011.


De titel wordt sinds 2004 door Stichting Nederland Positief jaarlijks toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de maatschappij en uitblinken in uitstraling.

Volgens de vakjury is het uniek in de Nederlandse televisiegeschiedenis dat een getrouwd stel al jaren onafhankelijk en objectief het nieuws presenteert bij verschillende omroepen, zoals Rick Nieman en Sacha de Boer doen.

De jury roemt hun 'welbespraakte en unieke wijze van presenteren en hun inzet bij gala's ten bate van verschillende goede doelen'.

Sacha de Boer is al jaren presentatrice van het NOS Journaal, terwijl Rick Nieman werkt als nieuwslezer voor RTL. Zij trouwden op 14 februari 2002.

Acteurskoppel Caroline de Bruijn en Erik de Vogel werd twee jaar geleden geëerd met de onderscheiding.

Sacha de Boer en Rick Nieman zijn het leukste stelletje van Nederland.

Nieuwslezers Sacha de Boer en Rick Nieman zijn uitgeroepen tot Societyman en Societyvrouw van het jaar.

Dat is een titel die sinds 2004 wordt uitgereikt door Stichting Positief. Hij is voor 'personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de maatschappij en uitblinken in uitstraling'.

Sacha de Boer is nieuwslezeres voor de NOS en Nieman voor de grote concurrent, RTL. De jury roemt hun 'welbespraakte en unieke wijze van presenteren en hun inzet bij gala's ten bate van verschillende goede doelen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten